Csirkecomb illatos, mézes mártással

Csirkecomb illatos, mézes mártással

Felolvasztjuk a vajat, beleöntjük a narancslevet és a mézet. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt mustármaggal, majd közepes lángon 2-3 percig pároljuk, és kihűtjük.
A csirkecombokat megmossuk, leitatjuk róla a nedvességet, megsózzuk és megborsozzuk, azután egy mély tálba helyezzük. Ráöntjük a mézes keveréket,
lefedjük és hűtőbe téve két órán keresztül érleljük. A pácolt csirkecombokat egy kevés olajon serpenyőben
megsütjük, közben a páclével gyakran öntözzük, és néha megforgatjuk. Sós burgonyát adunk hozzá köretnek.

kaloria 390 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.