1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az elmúlt hetek egyik kiemelkedő tech-híre volt a felrobbanó Samsung Galaxy Note 7, melyeket a gyártó már gőzerővel cserél. Most azonban kiderült, újabb termékük lehet robbanásveszélyes.

Az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság adott ki figyelmeztetést a Samsung mosógépeivel kapcsolatban. Tájékoztatásuk szerint már több amerikai felhasználó is gondokra panaszkodott, ezt követően pedig a Samsung is elismerte, hogy baj lehet néhány felültöltős mosógéppel.

A jelenlegi információk szerint a 2011 március és 2016 április között gyártott gépek lehetnek problémásak. Az érintett gépek motorjai ugyanis egyszerűen nem bírják a nehéz mosnivalók közben keletkező erős rezgést és felrobbannak. A Samsung közlése szerint "személyi sérülést vagy vagyoni kárt" okozhatnak a gépek. Azt ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy az eddig felrobbant mosógépek is hosszú időn keresztül normálisan működtek.

Azt, hogy esetleg az Ön berendezése is érintett-e, a gép hátuljára ragasztott matricán szereplő sorozatszám (serial no.) segítségével ellenőrizheti ezen az oldalon.

Az Apple újdonságával egyelőre nincsenek gondok

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!