Barion Pixel Visszatér a Melrose Place! Újabb eredeti szereplő jelentette be, hogy szívesen folytatja szerepét – Coloré

Visszatér a Melrose Place! Újabb eredeti szereplő jelentette be, hogy szívesen folytatja szerepét

2024. 04. 27.

A Melrose Place, a kilencvenes évek egyik legkedveltebb és legismertebb szappanoperája hazánkat is meghódította, öröm lenne viszont látni a nagy csapatot.

Heather Locklear, Thomas Calabro, Josie Bissett, Courtney Thornesmith, Daphne Zuniga, Grant Show, Marcia Cross, Kristin Davis és még jó néhány ikonikus színész volt a nézők mindennapjainak része, hétről hétre láthattuk 7 évadon át a sok intrikát, szerelmet és olykor szinte thrillerbe illő csavarokat. 226 rész után 1999-ben búcsúztak, de a mai napig nem felejtjük őket. A sorozatnak volt egy rebootja fiatal, új szereplőkkel, de sajnos nem tudta hozni az előd sikerét, így a 2009-ben indult szériát elkaszálták. Abban is feltűntek régi karakterek, például Amanda, azaz Heather Locklear.

melrose place
Forrás: Robin Platzer/gettyimages

Nemrég bejelentették, a sorozat visszatér, méghozzá az eredeti szereplőgárda már több nagy neve aláírt, így Locklear, Daphne Zuniga és Laura Leighton. Utóbbi szintén benne volt a rebootban korábban, habár az eredeti szériában meghalt. Mint kiderült, az egész csalás volt. Most Jack Wagner, azaz Dr. Peter Burns szólalt meg, mit tenne, ha megkeresnék a producerek.

Nagyszerű finálé volt, különösen Heatherrel. Ha felkérnek, hogy jöjjek vissza, azt feltétlenül megteszem. Milyen jó lenne megmutatni, mi is történt azóta ezzel a párossal! A mai napig életem kiemelkedő időszaka, és ha összefutok valamelyik régi kollégával, olyan, mintha tegnap lett volna, onnan folytatjuk a társalgást.

– nyilatkozta Jack Wagner, akinek Melrose Place beli karaktere egy paradicsomi szigetre távozott Amandával, miután megrendezték halálukat.

Heather Locklear világsztár lett a Melrose Place miatt, és ezt nehezen kezelte. Alkohol és drog problémái lettek, sőt, letartóztatták mert bántalmazta férjét. Az elmúlt években jót nem lehetett hallani felőle sajnos, így a show felélesztése új irányt adhat az életének.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: mikel roberts/gettyimages