1p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Észak-Korea úgy véli, az Egyesült Államokban rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik.

Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete, ahol rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik – idézte az ázsiai ország külügyminisztériumi szóvivőjét a KCNA észak-koreai hírügynökség.

Kim Dzsongun, az emberi jogok kérlelhetetlen harcosa?
Kim Dzsongun, az emberi jogok kérlelhetetlen harcosa?
Fotó: Depositphotos

A miniszter azt követően nyilatkozott, hogy az amerikai külügyminisztérium április 23-án ismertette a világ emberi jogi helyzetével foglalkozó jelentését, beleértve Észak-Koreát is.

Az észak-koreai hírügynökség beszámolója szerint a phenjani külügyminisztérium „határozottan elítéli és elutasítja az Egyesült Államok külügyminisztériumának úgymond emberi jogi jelentését, ami hazugságokon és hamisításokon, előítéleteken és ellenségeskedésen alapul”.

Az észak-koreai külügyminisztérium a washingtoni jelentést a belügyekbe való beavatkozásnak nevezte, és jelezte, hogy Phenjan megtorló intézkedéseinek „nincs határa”.

(MTI)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Nemzetközi Két évtized után: mit adott a térségünknek az EU?
Káncz Csaba | 2024. május 9. 09:34
Húsz évvel az EU-csatlakozás után térségünk országai egyre aktívabbak a nemzetközi diplomáciában és egyre sikeresebbek gazdaságilag. Egyes tagállamok belpolitikai fejleményei azonban aggodalomra adnak okot. Az ukrajnai háború új lendületet ad a bővítés kérdésének. Káncz Csaba jegyzete.
Nemzetközi FIdesz-barát győzelem született az észak-macedón választásokon
Privátbankár.hu | 2024. május 9. 08:54
A konzervatív Belső Macedón Forradalmi Szervezet-Macedón Nemzeti Egység Demokratikus Pártja (VMRO-DPMNE) nyerte meg az észak-macedóniai parlamenti választást az előzetes eredmények szerint, és az elnökválasztáson is a konzervatív jelölt, Gordana Sziljanovszka-Davkova kapta a legtöbb szavazatot.
Nemzetközi Oroszország területét támadta Ukrajna - közben szervezik a globális békecsúcsot
Privátbankár.hu | 2024. május 9. 08:27
Egy olajfinomítót támadott sikeresen Ukrajna, egy másik orosz településen viszont lakóház rongálódhatott meg. Oroszország erőműveket bombáz, szlovák civilek rengetek pénzt küldenek lőszerre Ukrajnának - 806 napja tart a háború.
Nemzetközi Óriási fricska az orosz oligarcháknak: a pénzük Ukrajnáért dolgozik
Privátbankár.hu | 2024. május 9. 07:01
A befagyasztott orosz vagyon forgatásából származó nyereség segíti az ukránokat megvédeni magukat Oroszországtól.
Nemzetközi Ukrajnában 90 nappal tovább tart a rendkívüli állapot
Privátbankár.hu | 2024. május 8. 19:24
Iskolai sportközpontot lőttek az oroszok Harkivban.
Nemzetközi London kiutasította az orosz védelmi attasét
Privátbankár.hu | 2024. május 8. 19:06
Korlátozzák az orosz diplomaták tartózkodási időtartamát.
Nemzetközi Elmegy-e Orbán Viktor a svájci békekonferenciára?
Privátbankár.hu | 2024. május 8. 17:56
Zelenszkij ukrán elnök szerdán hívta meg erre. Egyelőre nem ismeretes a magyar kormányfő válasza.
Nemzetközi Putyin kivont karddal harcol a történelemhamisítók ellen
Privátbankár.hu | 2024. május 8. 17:01
A történelem elferdítésére vagy elfeledtetésére irányuló kísérletek megakadályozásának fontosságát hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz elnök abban az üzentében, amelyet a náci Németország feletti győzelem 79. évfordulója alkalmából a FÁK-országok vezetőihez és polgáraihoz intézett.
Nemzetközi Hszi Csin-ping összeborult a szerb elnökkel Belgrádban
Privátbankár.hu | 2024. május 8. 16:12
Az átfogó stratégiai partnerség elmélyítéséről és megerősítéséről, valamint Szerbia és Kína közös jövőjének építéséről írt alá közös nyilatkozatot szerdán Belgrádban Aleksandar Vucic szerb és Hszi Csin-ping kínai elnök.
Nemzetközi Szijjártó Péter nyomdokán járva, Robert Fico látogatása is gázt hozott
Bózsó Péter | 2024. május 8. 15:37
A szlovák miniszterelnök tavalyi újraválasztása óta először utazott az EU-n kívüli országba. Bakui látogatásán gázimportról és újjáépítésről is tárgyalt, és Ukrajnának is lapot osztott.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG